Atomerőmű SE – Egis Körmend

Meccsnap

Két nagyszerű győzelem után ma újabb idegenbeli mérkőzés vár a csapatunkra. Az ellenfél pedig az az Atomerőmű ASE lesz, aki egyelőre nyert mérkőzés nélkül áll a tabellán. Hiba lenne azonban, ha kizárólag a tabellán elfoglalt helyezések alapján indulnánk ki a mai mérkőzésből, a paksi csapat ugyanis hosszabbítás után, mindössze néhány ponttal maradt alul mind az Alba Fehérvár, mind pedig a Sopron KC együttese ellen. Ahogy Antonis Constantinides vezetőedzőnk is elmondta éppen emiatt ez lesz talán az eddigi legnehezebb mérkőzésünk, hiszen a hazai csapat mindent el fog követni azért, hogy fordítson a rossz szériáján.

A paksi sportcsarnokban zajló munkálatok miatt a mérkőzés Szekszárdon kerül megrendezésre! Jegyeket a helyszínen vásárolhatnak szurkolóink 1400,- illetve 700,- forintos áron. A vendégszurkolók számára külön szektor kerül kialakításra, külön bejárattal, mosdóval és büfével.

Belépés kizárólag védettségi igazolvány és személyazonosításra alkalmas hivatalos irat felmutatásával lehetséges! Szurkoljunk együtt az Egis Körmendért a helyszínen, vagy a Mindigo oldalán! Előre a harmadik győzelemért! Hajrá MTE!

A mérkőzés előfizetőknek élőben megtekinthető a Mindigo oldalán.

Atomerőmű SE – Egis Körmend
2021 Október 6. 18:00,
Szekszárd,Városi Sportcsarnok
TIPPMIX FÉRFI NB1. A
Vezetik: Kapitány Gellért, Ádám József, Frányó Péter
Ellenőr: Gorka Szabolcs Zsombor

on Atomerőmű SE – Egis Körmend