Egis Körmend – Falco KC Szombathely

Meccsnap

Három idegenbeli mérkőzést követően végre hazai pályán játszik az Egis Körmend csapata. Kezdésképp pedig nem is lehetne nagyobb mérkőzés, mint a megyei rivális Falco KC Szombathely ellen. Mindkét gárda remekül kezdte a szezont, hiszen csapatunk a három idegenbeli mérkőzéséből kettőt megnyert, még, ha a Paks elleni teljesítmény felejthetőre is sikeredett. A sárga-feketék pedig hibátlanul állnak jelenleg a tabella élén. Teljesítményük eddig több, mint meggyőző, hiszen viszonylag nagy különbségű győzelmeket sikerült aratniuk. Az önbizalmukon pedig minden bizonnyal tovább javított, hogy szerdán a Bajnokok Ligáját is sikerült győzelemmel kezdeniük, az igen jó nevű AEK Athén csapata ellen.Csapatunknak elsősorban védekezésben és dobószázalékban kellene javulnia a Paks ellen mutatotthoz képest, ahhoz, hogy esélyünk legyen a győzelemre. Legyen pokoli hangulat, szurkoljuk ki együtt a győzelmet! Hajrá Egis Körmend!

Felhívnánk szurkolóink figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a mérkőzést 18 év feletti személyek kizárólag védettségi igazolvány birtokában látogathatják! Kiskorú szurkolóink pedig kizárólag 18 év feletti, védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel tekinthetik meg a mérkőzést a helyszínen!

A kiemelt érdeklődésre, valamint a fokozott ellenőrzésre való tekintettel kérjük szurkolóinkat, hogy a megszokottnál lehetőleg előbb érkezzenek a mérkőzésre! A minél gördülékenyebb beléptetés érdekében pedig készítsék elő védettségi és személyi igazolványukat!

A mérkőzést az M4 Sport+ és a Duna World élőben közvetíti!

Egis Körmend – Falco KC Szombathely
2021 Október 9. 15:45, Körmend,Városi Sportcsarnok
TIPPMIX FÉRFI NB1. A
Vezetik: Földházi Tamás, Tőzsér Dénes, Török Róbert
Ellenőr: Bodrogváry Iván

on Egis Körmend – Falco KC Szombathely