Egis Körmend – Pécsi VSK

Meccsnap

Két idegenbeli mérkőzést követően újra haza pályán léphet pályára a csapat, az ellenfél pedig a négy győzelemmel és három vereséggel, a tabella hatodik helyén álló Pécs lesz. A vendégek játékerejét jól mutatja, hogy legutóbb éppen Sopronban tudtak nyerni,de korábban Szolnokon is ki-ki meccset játszottak az Olaj ellen. Egyáltalán nem lesz tehát könnyű mérkőzés, mindenkinek oda kell tennie magát mind támadásban, mind pedig védekezésben. Ferencz Csaba remek teljesítményt nyújtott az elmúlt hetekben, az ő jó játékára, és szellemiségére most is nagy szüksége lesz a csapatnak. Csakúgy mint a nagyszerű szurkolótáborunkra, akik minden alkalommal hatodik emberként buzdítják a csapatunkat.

Mócsán Bálintra és Wesley Gordon játékára továbbra sem számíthat a szakmai stáb. Az amerikai center felépülése jól halad, Bálint térdét azonban sajnos műteni kell, így ő legkorábban várhatóan január végén térhet vissza a pályára.

Kapunyitás 17:00 órától, a jegyeiket pedig 16:30-tól válthatják meg szurkolóink!

Belépés kizárólag védettségi igazolvány és személyazonosításra alkalmas hivatalos irat felmutatásával lehetséges! Szurkoljunk együtt az Egis Körmendért a helyszínen, vagy a Mindigo oldalán! Előre a harmadik győzelemért! Hajrá MTE!

A mérkőzés előfizetőknek élőben megtekinthető a Mindigo oldalán.

Egis Körmend – Pécsi VSK-Veolia
2021. Október 30. 18:00,
Körmend,Városi Sportcsarnok
TIPPMIX FÉRFI NB1. A
Vezetik: Cziffra Csaba, Söjtöry Tamás, Kovács Nimród
Ellenőr: Fekete László

on Egis Körmend – Pécsi VSK