Gyászol az Egis Körmend csapata

Isten veled Barátunk!

Megrendülve tudatjuk, hogy életének 52. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt csapatunk munkatársa, rajongója, a körmendi kosárlabda örökös barátja, Csák Tamás. Nehéz most még szavakat találnunk, hiszen annyira friss, annyira felfoghatatlan mindaz, ami történt.

Tamás már a 90-es évek elején ott volt a csapat mellett, intézte a klub ügyeit, a játékosok ügyes-bajos dolgait. Amerre a csapattal járt barátokat szerzett szerte az országban. Mindenkinek segített, amiben tudott, mindenkihez volt egy jó szava. Szerető férj, családapa, barát volt. Önkormányzati képviselőként több cikluson keresztül dolgozott nem csak a kosárlabda csapatért, hanem Körmend városért, szeretett otthonáért, a körmendi emberekért. Halála pótolhatatlan veszteség mind az Egis Körmend csapatának, mind Körmend városának.

Kedves Tomi! Most búcsúzunk, de nem végleg, mert hisszük, hogy egyszer még újra találkozunk! Addig is adj nekünk erőt onnan fentről is! Nyugodj békében Barátunk!

A körmendi szurkolói csoportok és a klub ma este 18:00 órától megemlékezést tartanak a csarnok bejáratánál, ahol méltó módon emlékezhetünk meg Csák Tamásról egy szál virággal, vagy gyertyával! Várunk mindenkit, aki ismerte, szerette, tisztelte!

Egis Körmend csapata

on Gyászol az Egis Körmend csapata