Jegyinformációk (Falco KC Szombathely)

Információk a Falco elleni hazai mérkőzésre szóló jegyek árusításáról.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy elővételre pénteken 18:00 és 19:00 óra között lesz lehetőség. A felnőtt jegy 2500,- , a diák-nyugdíjas belépő pedig 1800,- forintos áron lesz megvásárolható.

A mérkőzés napján 13:30-kor nyitnak majd a pénztárak, mind a főbejáratnál, mind pedig az uszoda felöli oldalon. Kapunyitás 14:15-kor.

Felhívnánk szurkolóink figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a mérkőzést 18 év feletti személyek kizárólag védettségi igazolvány birtokában látogathatják! Kiskorú szurkolóink pedig kizárólag 18 év feletti, védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel tekinthetik meg a mérkőzést a helyszínen!

A kiemelt érdeklődésre, valamint a fokozott ellenőrzésre való tekintettel kérjük szurkolóinkat, hogy a megszokottnál lehetőleg előbb érkezzenek a mérkőzésre! A minél gördülékenyebb beléptetés érdekében pedig készítsék elő védettségi és személyi igazolványukat!

Az új bérletek egyelőre nem készültek el, így a biztonsági szolgálat emberei lista alapján fogják beengedni az érintetteket! Megértésüket köszönjük!
Egis Körmend

on Jegyinformációk (Falco KC Szombathely)