Kezdődik a középszakasz

Elkezdi a középszakaszt az Egis Körmend! A mai napon az Alba Fehérvár csapata ellen kezdi meg a középszakaszos szereplését AntonisConstantinides együttese. Kiélezett meccsre számítunk, de az alapszakaszban a piros-feketék már diadalmaskodni tudtak Vojvodáék ellen. A közel két hónappal ezelőtt lejátszott találkozón, egy kiélezett meccsen akkor 91-83-ra győztük le a Matthias Zollnerrel a kispadon érkező fehérvári csapatot, amelyet ezúttal is szeretnénk legyőzni.

Sajnos a Magyar Kupában hamar elvérzett az alapszakasz harmadik helyét megszerző csapatunk, viszont most itt az idő, hogy a tettek mezejére lépjünk, és ismét győztesen hagyjuk el a pályát. A felsőházban kemény meccsekre lehet számítani a középszakaszban, így minden győzelem kincset ér, vélhetően erre alapoz Antonis Constantinides csapata, hiszen főleg a hazai bajnokikat, innentől már nagyon jó teljesítménnyel kell hozni, ha el szeretnénk érni a kitűzött célokat.

A csapat küzdeni tudása, és a fiatalok egyre jobb produkciója mellett, még ha nem is nem úgy jött ki a lépés, ahogy arra számítani lehetett, ma ismét nyerni kell, szurkoljunk együtt a csapatért!

A mérkőzést előfizetőknek megtekinthető a Mindigo oldalán.

A pénztárak 16:30-kor nyitnak, kapunyitás 17:00 óra.

Egis Körmend-Alba Fehérvár
2022. április 6. 18:00, Körmend, Városi Sportcsarnok
TIPPMIX FÉRFI NB1. A
Vezetik: Praksch Péter, Török Róbert, Söjtöry Tamás
Ellenőr: Forrai Sámuel

on Kezdődik a középszakasz