Meccsnap – DEAC

A DEAC ellen javíthat az Egis Körmend! Újra hazai pályán köszönthetjük a piros-feketéket, akik a legutóbb szoros csatában ugyan, de alulmaradtak a szomszédvári rangadón. A mai nap azonban ismét bizonyítani szeretné a Constantinides csapat, hogy helye van a bajnokság legjobb csapatai között.Némi keserűség még lehet a szurkolókban, hiszen a vasi El Clasicón, nagyon kevésen múlt, hogy az Egis Körmend felborítsa a papírformát, és legyőzze a rivális szombathelyi csapatot. Kocsis Tamással a kispadon, nagyot küzdött a csapat, vélhetően a vezetőedzőért is játszottak, akinek a távolmaradása sajnálatos családi okok miatt volt elkerülhetetlen.

Ma azonban már Constantinidis vezérletével lehet okunk ünnepelni a DEAC elleni mérkőzést követően. A debreceni csapat nehéz ellenfélnek ígérkezik, még akkor is, ha idegenben már sikerült ebben a szezonban megtréfálni Milenko Topics gárdáját. Az alapszakasz végéhez közeledve, már minden egyes megnyert csata kétszeresen nyom a latba. Hajrá Egis Körmend!

A mérkőzésre való belépés kizárólag védettségi igazolvány és személyazonosításra alkalmas hivatalos irat felmutatásával, valamint maszk viselésével lehetséges!

A mérkőzés előfizetőknek élőben megtekinthető a Mindigo oldalán!

Egis Körmend – Deac-Tungsram

2022. Január 22. 18:00, Körmend, Városi Sportcsarnok
TIPPMIX FÉRFI NB1. A
Vezetik: Földházi Tamás, Tóth Cecília, Nagy Viktor
Ellenőr: Forrai Sámuel

on Meccsnap – DEAC