Meccsnap – Sopron

A válogatott szünetet követően a mai napon sorsdöntő csata vár a mieinkre. A Sopron magabiztos játékkal, az elmúlt időszakban, a teljes magyar mezőnyt meglepte, és a harmadik helyre jött fel a tabellán.

A legutóbbi, Novomatic Arénában vívott összecsapáson a Sopron KC, épp ellenünk kezdte meg a menetelését, amelynek köszönhetően a tabella harmadik pozíciójába jött fel Kostas Felvarakis csapata. Akkor tíz ponttal nyert a soproni gárda, így ma a piros feketéknek komolyan kell venni a meccset, ha eredményt szeretne elérni, és adott esetben feljönni a harmadik helyre. Bár közel egy hónapja nem játszott tétmeccset Antonis Constantinides csapata, abban bízhatunk, hogy mindenki éhes a sikerre, hiszen legutóbb a Szolnok ellen ugyan a harcosság megvolt, de a győzelem elmaradt.

Az alapszakaszból ráadásul már nincs sok hátra, így minden egyes győzelem kulcsfontosságú lehet ahhoz, hogy a legjobb négyben zárjunk a középszakasz megkezdése előtt. Az első lépést a tavaszi szezonban pedig a Sopron legyőzésével tehetjük meg, de ehhez rátok, szurkolókra is szükség lesz.
Harcoljunk együtt, a Körmend mi vagyunk!
Hajrá Egis Körmend!

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Egis Körmend – Sopron Kc
2022. Március 12. 17:00,
Körmend, Városi Sportcsarnok TIPPMIX FÉRFI NB1. A
Vezetik: Cziffra Csaba, Tőzsér Dénes, Török Róbert
Ellenőr: Páli dr. Kálmán

on Meccsnap – Sopron