Új igazolás

Brandon Parrish az Egis Körmend új igazolása.

A tavalyi szezonban az Oroszlányban játszó, amerikai Brandon Parrish csapatunk legújabb igazolása. A 28 éves, kettes-hármas poszton bevethető játékos tavaly 34 mérkőzésen szerepelt az OSE csapatában, ahol 11.1 pontot és 4 lepattanót átlagolt mérkőzésenként.

A légiós korábban megfordult a portugál bajnokságban, valamint a német másodosztályban is.

Parrish egyelőre 2022. december 31-ig szóló szerződést kötött a klubbal, mivel a nemzetközi indulás miatti többlet terhelést mindenképpen bővebb rotációval tervezi a szakmai stáb.

Antonis Constantinides: “Brandon Parrish egy olyan játékos, aki két különböző poszton is a segítségünkre lehet. Az a fajta játékos, aki fizikai adottságainak köszönhetően több atletikusságot vihet a játékunkba, mind a védő, mind pedig a támadó oldalon. Nagyon fontos, hogy nem ismeretlenként érkezik a csapathoz, hiszen már tavaly is a magyar bajnokságban játszott. Nagy teherbírású játékos, aki a segítségünkre lesz abban, hogy mind a hazai, mind a nemzetközi fronton megálljuk a helyünket. Mivel a költségvetésünk idén is a tavalyihoz hasonló lesz, így olyan játékosokat keresünk elsősorban, akik megfizethetőek és mégis a csapat segítségére lehetnek, akikkel elérhetjük a céljainkat. Brandon Parrish ilyen játékos.”

on Új igazolás